Avontuurlijke activiteiten

Van zandkastelen tot aan trendy hotspots op het strand 

Jong en oud kan zich in Domburg vermaken. Van zandkastelen bouwen tot aan het drinken van een cocktail bij een van de trendy hotspots op het strand. Het historische Domburg, gelegen aan de Walcherse kust, is zo schilderachtig mooi dat beroemde Nederlandse schilders als Piet Mondriaan en Jan Toorop er hun kunstenaarskolonie hadden. Aangetrokken door de bijzondere lichtinval en de schitterende natuur.

Het strand van Domburg is uniek vanwege de karakteristieke paalhoofden, typerende gekleurde strandhuisjes en de gemoedelijke sfeer. Het is niet voor niets dat Domburg de status van heilzame zeebadplaats heeft. Ervaar zelf onze brede stranden, schoon zeewater en gezonde lucht.

Domburg biedt ook een mondain centrum, waar u kunt flaneren in de winkelstraat met unieke winkeltjes. Direct gelegen aan natuurgebied De Manteling vormt Domburg ook het startpunt voor fiets- en wandeltochten of voor een bezoekje aan een van de musea in de buurt. Wij voorzien u graag van informatie over de activiteiten die in de buurt te beleven zijn, zoals golfen, paardrijden, surfen en yoga op het strand.